Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár
Köln

Köln közlekedés

Köln, Németország, Közlekedés

Közlekedés

Köln, Németország, Közlekedés

Légi közlekedés
Köln délkeleti részén található a Konrad Adenauer repülőtér, amelyről Köln és Bonn is könnyen és gyorsan megközelíthető. A reptér elől busszal vagy taxival juthatunk be a városba.

Tömegközlekedés

Vonat
A kölni pályaudvar Németország vasútközlekedésének nyugati csomópontja, számos német városból elérhető. Budapestről bécsi átszállással utazhatunk. A német vasúthálózat ICE vonatai 280 km/h sebességgel suhannak, egy-két óra alatt bármelyik német nagyvárosba eljuthatunk.

Metró, Villamos, Busz
A város jól felkészült tömegközlekedéssel rendelkezik. A buszjáratok rendszeresek és pontosak. Buszjegyet a megállóban elhelyezett automatából vásárolhatunk a legegyszerűbben. A busz-, villamos-, metró- és HÉV vonalak összehangoltak, ugyanaz a jegy érvényes mindenhova.

Taxi
Taxit a reptéren és a pályaudvarok környékén is foghatunk, vagy menetközben is leinthetünk egyet.

Autó
Németország autópálya-hálózata jól kiépített, így Köln autóval is kényelmesen megközelíthető. Az autópályákon sehol sem kell fizetni.

Autókölcsönzés
Az autóbérlés Kölnben nagyon egyszerű, több helyen is megtaláljuk a népszerű Hertz, Avis, Europcar és InteRent irodákat.

Forrás: Nyitott szemmel: Németország

Útvonaltervezés

0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!